• Rasmussays:
    februar 2, 2016 at 20:39 Svar

    Meget uenig i at filmen ikke formår at forklare de centrale begreber og problemstillinger. Havde kun helt overordnet viden om emnet på forhånd, og på trods af det synes jeg ikke filmen var et problem at forstå. De kendte mennesker der forklarede begreberne synes jeg bestemt var et godt krydderi på filmen, og i det hele taget var der nogle fine komiske indspark i et ekstremt tungt emne. Til gengæld er jeg meget enig i, at det personlige aspekt til Steve Carrells karakter ikke blev brugt til noget som helst, hvilket var lidt en skuffelse, efter det var blevet sat op.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede Indlæg

Podcast 335: DEN STORE FINALE Af Film Snak, 03. jan. 2021
Podcast 334: FATMAN Af Film Snak, 20. dec. 2020
Podcast 333: MANK Af Film Snak, 06. dec. 2020