• Søren Woznysays:
  november 7, 2014 at 10:58 Svar

  Hej Film-serie-og-nyhedssnak

  Når I nu var rørende enige om at 1864 var noget bras og efterlyste historiske film, så var det måske en anledning til at kigge på en periode som jeg er rigtig glad for, nemlig den amerikanske borgerkrig, som jog også foregik i 1860´erne.
  Den åbenlyse er Glory, der desværre ikke var den største succes på trods af Oscars.
  Og skulle I lige have små fire timer, kan jeg anbefale Gettysburg med en skøn samling fantastiske skæg og et fantastisk score, og så vidt jeg husker ikke en eneste kvinde. “Efterfølgeren” Gods & Generals er langt fra så god, men dog kortere.
  Tak for en god podcast.
  Hilsen Søren

  • adminsays:
   november 9, 2014 at 11:17 Svar

   Hej Søren,

   Tak for rigtig god kommentar og anbefaling. Den vender vi næste afsnit.

   Mvh,
   Anders

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede Indlæg